Cercar

Responsabilitat social

Treball digne i creixement econòmic

Responsabilitat social

ASISGRUP vol garantir la creació de llocs de treball dignes i oportunitats econòmiques per a totes les persones. Totes elles tenen el dret de gaudir d'una ocupació digna, segura i de qualitat, al costat de la creativitat, la innovació i la tecnologia. ASISGRUP se situa en el primer esgraó en la inserció i les oportunitats laborals per a persones en qualsevol situació social i econòmica, i des d'aquesta posició és essencial un funcionament eficient encarat a millorar l'ocupabilitat i la qualitat de vida de totes elles.

Per aconseguir aquest propòsit:

ASISGRUP demana que cada una de les persones de l'organització, i especialment aquelles amb autoritat sobre les altres, assumeixin les responsabilitats:

  • Impulsant processos d’innovació mitjançant la promoció de la creativitat, les xarxes, l’esperit emprenedor i la col·laboració d’agents socials i econòmics.
  • Potenciant el patrimoni natural i cultural del municipi.
  • Fomentant la creació d’ocupació que ofereixi oportunitats laborals a persones en situació d’atur, amb especial atenció a les que viuen en situació de vulnerabilitat social.
  • Integrant l’economia social i solidària a les estratègies i els instruments de gestió de les polítiques de promoció econòmica i ocupació.
  • Millorant la capacitació i qualificació professional de les persones en situació d’atur per afavorir una major ocupabilitat.
  • Promocionant l’economia circular aplicant-la dins de la mateixa administració, impulsant-la entre el teixit empresarial i fomentant-la entre el teixit social.

 

Girona, 17/03/2023

Carles Martín Sanahuja

Director General