Cercar

Neteja

Neteja industrial i domèstica per deixar el teu espai net i agradable.

Catàleg dels serveis de neteja

Servei de neteja industrial i domèstica

Et proporcionem una àmplia gamma de serveis de neteja d'alta qualitat i de la màxima eficiència per tal de satisfer les teves necessitats.

Manteniment, instal·lacions, personal

El servei de neteja industrial per a empreses abasta tots els sectors, i té com a missió proporcionar un ambient agradable i d'higiene constant mitjançant plans de neteja especialitzats.
Per tal d'ajudar-te a mantenir la llar neta i ordenada, comptem amb el servei de neteja a domicili; posem especial èmfasi en l'elecció del personal, sempre experimentat i de la màxima confiança.
L'equip de neteja de pàrquings té com a missió garantir un espai net i segur per als vehicles, utilitzant els productes específics i els tractaments necessaris per a aquesta mena d'espais.
A més, oferim el servei de neteja de comunitats, que treballa per mantenir els edificis i les zones comunes netes i segures per a tots els habitants de la finca.

Superfícies, tractaments, productes

En l'àmbit de les neteges tècniques, estem especialitzats en el tractament de terres per tal de deixar les superfícies com noves, mitjançant l'encerat, la restauració, els polits o els abrillantats.
També realitzem la neteja de vidres i altres superfícies com ara marcs i persianes. Disposem de l'equip necessari per a dur a terme aquestes tasques de la forma més eficaç i segura.
Tanmateix, duem a terme la neteja de plaques solars, garantint així que no perden eficiència energètica a causa de les habituals pluges de fang. També efectuem una tasca de supervisió per tal d'informar de l'estat de les plaques i poder prevenir els danys greus sobre la superfície.

Especialitat, desinfecció, ambient

Entre els nostres serveis complementaris, cal destacar la neteja de cuines industrials. Duem a terme les tasques de desinfecció de totes les superfícies de treball i dels conductes d’extracció de fums per tal de complir amb les normatives legals vigents.

El nostre personal qualificat està sempre compromès a trobar la millor solució per a les teves necessitats en els àmbits de la neteja industrial i domèstica.