Cercar

Patrimoni

Reparacions d'incidències, tràmits i conservació del teu patrimoni.

Catàleg de serveis de patrimoni

Servei de manteniment i reparacions de la llar, tràmits i conservació del patrimoni

L’extens catàleg d’ASISgrup compta amb tot un conjunt de serveis destinats a oferir suport en l'àmbit patrimonial. Aquests inclouen les tasques de manteniment i reparació de la llar, la conservació del patrimoni i la resolució de tota mena de tràmits i gestions immobiliàries.

Reparacions i incidències

Des d’ASISgrup t’oferim el servei de manteniment i reparació de la llar
Ens ocupem de resoldre tota mena d’incidències i desperfectes de manera eficient i professional perquè no t’hagis de preocupar de res. Et duem a casa el professional més adequat per a cada tipus de servei: instal·lació de calefacció o aire condicionat; reparacions d’electrodomèstics, termos o calderes; reformes de la llar; tasques de fusteria interior i exterior; pintura de parets i sostres; jardineria puntual o de manteniment; reparació de terres, parquets, rajoles o baranes; etc.

Conservació del patrimoni

Posem a la teva disposició el servei de conservació del patrimoni per a aquells immobles que no es poden aprofitar per a obtenir rendiments. 
El nostre objectiu és preservar-los en el millor estat possible i evitar problemes com la degradació, la pèrdua de valor, les multes administratives, els accidents a tercers, els robatoris o les ocupacions il·legals. Per a això, oferim serveis de neteja i jardineria, visites i revisions periòdiques, seguretat amb càmeres i alarmes, prevenció de plagues, bloqueig de portes i finestres, assegurances, així com opcions com arrendament a cost zero, cessió i conservació. Amb ASISgrup, pots garantir que el teu patrimoni es manté en bon estat i està protegit.

Gestió i tràmits Immobiliaris

El servei de gestió i tràmits immobiliaris d’ASISgrup està pensat per a tots aquells propietaris que necessiten ajuda en la gestió del seu patrimoni.
El servei inclou certificats i tràmits tècnics com cèdules habitabilitat, certificats d’eficiència energètica i ITP, així com la instal·lació, manteniment i reparació d'aparells. També oferim serveis de peritatge, seguretat amb CCTV i alarmes, buidatge i gestió de fosses sèptiques, canvi d'electrodomèstics i mobiliari, neteges generals, control de plagues i desinfecció, trasllats d'objectes i immobles, desballestament de cotxes, assegurances per a la llar, cotxes, vida, responsabilitat civil i impagament de lloguer, així com suport en les transaccions immobiliàries de venda o lloguer.