Cercar

Salut

Atenció social, sanitària i legal per a la salut de persones i centres.

Catàleg dels serveis de salut

 

Decàleg SAD d'ACRA

SAD Intervenció

SAD Intervenció

Salut mental, trastorns de conducta, discapacitat intel·lectual i malalties neurològiques.

Servei d’Atenció Social, Sanitària i Legal

Des d’Asisgrup comptem amb un ampli ventall de serveis d'atenció social, sanitària i legal per tal de satisfer les necessitats de persones i centres. 

Assistència, cuidadores, seguiment

Entre els nostres serveis, destaca l'atenció domiciliària per a gent gran o SAD (Servei d’Atenció a Domicili).
Les persones grans sovint necessiten ajuda per dur a terme les tasques quotidianes i per mantenir una vida autònoma i digna. Així, l'atenció a la gent gran és una qüestió molt rellevant que requereix professionals especialitzats.

A través dels nostres serveis d'assistència a domicili per a gent gran, proporcionem cuidadors i cuidadores per ajudar les persones grans amb les tasques de la vida diària, com ara la neteja del domicili, la preparació de menjar, el manteniment de la higiene personal i la gestió dels medicaments.

Ment, cos, individu

A més, a Asisgrup oferim serveis sociosanitaris a domicili per tal de treballar l’equilibri entre el cos, la ment i la interacció social.

Disposem d’espais de psicoteràpia individual per tal de tractar situacions de conflictivitat psicològica, servei de fisioteràpia, podologia, drenatge limfàtic, servei d’alimentació a domicili i professionals sociosanitaris a domicili, que duen a terme els serveis de logopèdia, infermeria, psicopedagogia o treball social, entre d’altres.

Informació, elecció, protecció

Per a aquelles persones que necessiten ajuda amb l'assessorament social i legal, des d’Asisgrup posem a disposició dels nostres clients un equip de treballadores socials especialitzades en gestions i tràmits socials, recerca de recursos residencials i assessorament legal.

Els nostres professionals estan al dia dels recursos públics disponibles des del Sistema de Serveis Socials per tal d’orientar-te, assessorar-te i administrar tots els tràmits necessaris. Som el teu nexe amb els professionals de la xarxa pública.