Per què és important netejar les plaques solars?

Les plaques solars són una de les fonts d'energia neta més eficients i potents de l'actualitat. A més d'oferir un flux elèctric que no fa malbé el medi ambient, permet reduir les despeses de la factura de llum.  

Si ja tens una instal·lació d'autoconsum o ets dels que està pensant posar plaques solars sobre la teulada del teu habitatge o empresa, has de tenir en compte que amb el pas del temps, es va dipositant sobre la superfície del vidre una capa de brutícia i és important saber com netejar les plaques solars.  

En situacions de brutícia acumulada, es poden produir pèrdues d'un 15% sobre la producció esperada d'una placa solar. Pel que, com pots veure, retirar la brutícia acumulada sobre els panells solars és de molta importància. Amb l'acció natural de la pluja i el vent no n'hi ha prou per a netejar els mòduls de manera eficaç.  

La neteja de plaques solars forma part d'un bon manteniment de les plaques o panells solars (també anomenades plaques fotovoltaiques) i és de vital importància per preservar tant la correcta funcionalitat com la durabilitat de les plaques. Per normativa, s'ha de realitzar un manteniment cada 6 mesos, d'aquesta manera, s'obté un millor rendiment i resultats.  

A Asisgrup oferim el servei de neteja de plaques solars fotovoltaiques i busquem sempre la completa satisfacció i tranquil·litat del client. I per a això disposem de personal especialitzat, per donar-te el millor servei de neteja de plaques solars fotovoltaiques.  

Pots ampliar la informació o demanar un pressupost aquí. A més, si les plaques no tenen accés, anclatges o les mesures de seguretat pertinents, no et preocupis, que també ens encarregarem de tota la instal·lació.

Asisnet neteja manteniment industrial empresa plaques solars plaques fotovoltaiques solar