Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Per què és important netejar les plaques solars?

Les plaques solars són una de les fonts d'energia neta més eficients i potents de l'actualitat. A més d'oferir un flux elèctric que no fa malbé el medi ambient, permet reduir les despeses de la factura de llum.  

Si ja tens una instal·lació d'autoconsum o ets dels que està pensant posar plaques solars sobre la teulada del teu habitatge o empresa, has de tenir en compte que amb el pas del temps, es va dipositant sobre la superfície del vidre una capa de brutícia i és important saber com netejar les plaques solars.  

En situacions de brutícia acumulada, es poden produir pèrdues d'un 15% sobre la producció esperada d'una placa solar. Pel que, com pots veure, retirar la brutícia acumulada sobre els panells solars és de molta importància. Amb l'acció natural de la pluja i el vent no n'hi ha prou per a netejar els mòduls de manera eficaç.  

La neteja de plaques solars forma part d'un bon manteniment de les plaques o panells solars (també anomenades plaques fotovoltaiques) i és de vital importància per preservar tant la correcta funcionalitat com la durabilitat de les plaques. Per normativa, s'ha de realitzar un manteniment cada 6 mesos, d'aquesta manera, s'obté un millor rendiment i resultats.  

A Asisgrup oferim el servei de neteja de plaques solars fotovoltaiques i busquem sempre la completa satisfacció i tranquil·litat del client. I per a això disposem de personal especialitzat, per donar-te el millor servei de neteja de plaques solars fotovoltaiques.  

Pots ampliar la informació o demanar un pressupost aquí. A més, si les plaques no tenen accés, anclatges o les mesures de seguretat pertinents, no et preocupis, que també ens encarregarem de tota la instal·lació.

Asisnet neteja manteniment industrial empresa plaques solars plaques fotovoltaiques solar


Documents

No hi ha documents a mostrar