Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Netejar un garatge comunitari: per què ha de fer-se regularment?

Netejar el garatge comunitari amb regularitat és igual de necessari que netejar la resta de zones de l'edifici en una comunitat de veïns. En realitat, si reflexionem bé ens adonarem que pot resultar fins i tot més necessari.

Els garatges comunitaris o residencials són espais grans i poc il·luminats, en els quals moltes persones i cotxes passen al dia. En tenir aquest tipus de condicions poc ventilades, és necessari que es realitzi una neteja regular i parar atenció a cada racó del garatge, ja que són llocs propensos a l'acumulació de floridura (les humitats han d'eliminar-se per a prevenir la seva aparició).

A més de la humitat, els cotxes solen deixar taques d'oli, brutícia, males olors i provocar danys en el paviment, però això no és el més important; en ser un lloc tancat, els gasos tòxics dels tubs d'escapament s'acumulen amb facilitat en l'espai, la qual cosa el fa que sigui un lloc perillós per a la salut si no es neteja adequadament.

Quan es tracta de garatges comunitaris, l'ideal és que es realitzi una neteja diària almenys dels sòls, però és realment necessari una neteja profunda cada cert temps perquè no s'acumulin la brutícia ni els gasos tòxics. Si la teva comunitat planeja netejar el garatge, és necessari tenir els productes i eines correctes, ja que s'ha de mantenir el lloc segur tant per a les persones com pels cotxes.

Netejar un garatge comunitari no és una tasca de la qual puguin encarregar-se els veïns de la comunitat. Per a netejar el tipus de residus que s'acumulen en un pàrquing –l'oli dels cotxes, gasolina, taques d'òxid, etc.– és necessari comptar amb equips de protecció adequats, a més de realitzar fregats industrials, intervencions en els conductes de ventilació, etc.

Pots contractar el teu servei professional de neteja de garatges amb ASISgrup, aconseguiràs que el garatge de la teva comunitat quedi impecable sense posar en risc la teva salut o la dels teus veïns. Demana el teu pressupost de neteja de garatges i pàrquings i reserva el teu servei amb nosaltres.

ASISnet Neteja comunitat comunitat de veïns manteniment veïns pàrquing garatge


Documents

No hi ha documents a mostrar