Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Per què és tan important la neteja dels apartaments vacacionals?

Quan un amfitrió arriba a un habitatge, el primer que espera d'ell és trobar-se amb un lloc que li resulti agradable i plaent per a gaudir de tota la seva estada. A l'hora de valorar l'allotjament, la neteja d'apartaments vacacionals és decisiva i pot ser tant un aliat com un enemic pel propietari, per la qual cosa contractar una bona empresa de neteja d'apartaments vacacionals pot ser un guany substancial de diners a llarg termini.

  • Delegar tasques en uns bons professionals et permetrà estalviar temps i preocupacions 2 en 1!
  • Comptar amb grans professionals de la neteja és comptar també amb tots els materials adequats per a netejar tot tipus de superfícies i no danyar-les.
  • La primera impressió que s'emportaran els teus amfitrions serà la d'un habitatge net, que fa bona olor i està impol·lut.
  • Els comentaris positius sobre el teu allotjament començaran a créixer i amb això atrauràs a més hostes al teu habitatge.
  • L'assegurança d'accident laboral garanteix que si el personal té algun tipus d'accident, l'empresa s'encarrega de tot i el cobreix completament.
  • També estàs ajudant a protegir el medi ambient, ja que el personal de neteja sabrà on dipositar productes i envasos buits.


    En època de vacances és molt normal que les transicions entre amfitrions als nostres allotjaments vacacionals siguin molt seguides, de vegades només amb algunes hores de marge. Per aquesta raó és molt important comptar amb un servei de neteja ràpid i eficient que agilitzi aquests canvis i que no faci que perdis reserves.

    ASISgrup oferim un servei de neteja personalitzat per a apartaments, bungalows, cases rurals, apart-hotels i altres immobles vacacionals, en el qual fem neteja i desinfecció completa i si es demana també oferim buidatge, canvi de claus, pintura, reparacions elèctriques, etc. 

    Propietaris i hostes quedaran contents per igual i l'allotjament podrà veure com van creixent les seves reserves.

Neteja Asisgrup Neteja Girona Vacances Apartaments Facility Services Neteja empreses Apartaments vacacionals


Documents

No hi ha documents a mostrar