Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Temps de Flors 2023: Manteniment de jardins i zones verdes

Durant 12 anys consecutius, hem netejat els espais públics de Temps de Flors (jardins de La Francesa, la Catedral, els Banys Àrabs...) i aprofitant, aquesta nova edició, us presentem el nostre servei de manteniment de jardins i zones verdes. Sigui en habitatges, instal·lacions o espais públics, les àrees verdes són estimulants i augmenten el nostre benestar físic i mental. Sense cap dubte, el seu manteniment és essencial. Per aquest motiu, efectuem els seus treballs de neteja de forma ecològica i d'acord amb les exigències del recinte.

Què fem i com ho fem?

  • TREBALLS GENÈRICS. Realitzem una neteja bàsica, que inclou traure brossa (papers, plàstics o altres deixalles), fulles seques, brancatge i pinassa, i passar el rasclet.

 

  • JARDINERIA. Duem a terme les feines apropiades al tipus de jardí o zona verda, com segar la gespa, rasclejar, escarificar, desbrossar, podar, eliminar males herbes, regar, adobar i canviar terres poc fèrtils.

 

  • ORNAMENTACIÓ. És fonamental tenir cura de l'estat visual del jardí. Abrillantem fulles i plantes, i recobrim zones designades amb graves, terres volcàniques, escorça trinxada, ceràmica, pissarra o altres materials.

 

  • TREBALLS ESPECÍFICS. El manteniment de zones verdes requereix un control de plagues i aus. No solament és una qüestió de comoditat, sinó de salut i sostenibilitat. Per això, optem per la utilització de productes fitosanitaris o plaguicides de baix risc, aplicats amb la protecció adequada i essent el màxim de respectuosos amb la flora animal i vegetal.

 

Ja ho saps...

Si vols que mantinguem el teu jardí o zona verda? Contracta’ns!

En qualsevol cas, gaudeix d'aquesta magnífica setmana de Temps de Flors!

ASISGRUP Girona Serveis ASISnet Neteja jardineria manteniment Zones verdes


Documents

No hi ha documents a mostrar