Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Manteniment de neteja per campanes extractores

La campana extractora és un dels elements clau de les cuines, ja que exerceix una important funció a l'hora d'absorbir les olors i els fums que es generen durant la preparació dels menjars. A conseqüència d'això, l'acumulació de greix i brutícia als filtres i a l'interior sol ser habitual. Per tant, cal realitzar una neteja periòdica per a garantir el seu correcte funcionament i evitar avaries prematures.

Malgrat això, el manteniment de la campana sempre resulta una tasca feixuga i complicada, i en moltes ocasions, no se sap com abordar-la. Abans que les gotes de greix comencin a caure sobre la placa de cuina cal fer una neteja habitual.

Encara que les conseqüències per a la salut són graduals, poden provocar malalties greus. Les conseqüències d'una neteja insuficient i irregular poden ser les següents:

- Falta de ventilació i degoteig de brutícia.

- Aparició d'espores de floridura a la cuina.

- Aparició de bacteris a l'aire.

- Restes de greix que embussen.

- Males olors.

- Danys en la campana extractora.

- Danys òptics.

La periodicitat amb la qual s'ha de netejar la campana varia segons la freqüència amb la qual es cuini. Com hem comentat, s'ha de fer una neteja habitual d'aquest element i és important realitzar una neteja a fons almenys una o dues vegades al mes.

A Asisgrup duem a terme neteges periòdiques perquè no t'hagis de preocupar de res. A més, la neteja habitual de les campanes extractores i de fums, també t'ajuda a estalviar energia i disminuir despeses de manteniment i reparacions.

 

Asisnet neteja manteniment campanes extractores fums cuines restaurants


Documents

No hi ha documents a mostrar