Cercar

Selecció

La Teva Borsa de Treball

Selecció

Vols que administrem tots els teus CV? Vols un enllaç a la teva web on els candidats es puguin inscriure en línia? O vols derivar-los a la plataforma a través del correu electrònic? Podem ser la teva borsa de treball sense cost d’alta, sense manteniment i pagant sols si ens utilitzes.

 

Som i gestionem la teva borsa de treball!

 

T'oferim un programa de gestió de CV, sempre actualitzat, amb les darreres millores del mercat i accés als diferents perfils definits. T'interessa? Descobreix les nostres modalitats de cerca!

 

CV Bàsic

  • Descripció: En tot moment l’entitat podrà demanar la tramesa de fins a 6 CV (segons disponibilitat de perfil) a ASISgrup classificats segons rangs bàsics: Perfil, població i radi, sexe, edat...
  • Funcionament: L'entitat ens enviarà un mail amb la petició. ASISgrup tornarà un mail al demandant amb un màxim de 6 CV que encaixin amb l'oferta en el termini de 48 h laborables. No hi haurà més contacte amb el demandant. En cas de redefinir el perfil es comptarà com una nova tramitació. Els candidats no s'hauran entrevistat i no s'hauran contactat de forma específica per l'oferta.

 

CV Plus

  • Descripció: Servei de tria de CV personalitzat, dirigit entitats que vulguin iniciar un procés de selecció entrevistant a un nombre més reduït de candidats. ASISgrup fa tota la gestió de; seleccionar quins CV s’adeqüen més al perfil, quins són més actuals i amb més bones referències i finalment, realitzen la primera trucada de contacte per fer un primer filtre i saber disponibilitat i si estarien interessats. Posteriorment, s’enviaran els CV (fins a 3) i l’empresa ja confirmarà amb els candidats l’entrevista.
  • Funcionament: L'Entitat ens enviarà un mail amb la petició de l’establiment indicant perfil, ASISgrup es posarà en contacte amb per definir el perfil i processar el pagament. Un cop efectuat el pagament ASISgrup enviarà a l'establiment els CV.

COST: 100 €+iva per remesa (descompte d'un 50% amb tarifa plana)

 

Selecció de Personal

  • Descripció: És un format ideal si el que busques és oblidar-te dels inconvenients d’una selecció del personal, ASISgrup gestiona i fa per l’empresa tots els tràmits per la selecció (tria de CV actualitzats, primers filtres, entrevistes personals, comprovació de referències, psicotècnics i tria del candidat/da idoni pel lloc de treball ofert).
  • Funcionament: L'Entitat es posarà en contacte amb ASISgrup per definir el perfil del candidat, lloc de treball, etc. Un cop efectuat el pagament començarà el procés de selecció. El termini variarà de la concreció del perfil i les necessitats del client, però serà de mínim sis dies laborables.

 

Personal per hores

  • Descripció: En el cas que no desitgeu incorporar el personal en la vostra despesa fixa, o bé que necessiteu un reforç unes hores determinades, depenent del perfil i necessitat es pot donar servei per hores.
  • Funcionament: Després de rebre la petició, ASISgrup es posarà en contacte amb l’entitat via correu electrònic per omplir formulari, definir el perfil del lloc de treball i indicar pressupost per hores. Un cop acceptat el pressupost s’engegarà el procés de tria del candidat i posterior entrega a través d’ETT. Les hores es facturaran mensualment o a fi de servei.

Accés a servei tarifa plana d’enviament de CV per entitats, escull l'opció que més s’adapti a les teves necessitats! Consulta'ns totes les opcions.

 

ASISgrup t'ajuda en qualsevol procés de selecció!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325