ASISgran compta amb un equip de professionals sociosanitaris titulats que podran realitzar el servei allà on es necessiti.

Els Serveis Professionals Sociosanitaris persegueixen una atenció biopsicosocial, una visió integrada de la salut, que inclou: l’estat físic, l’estat psicològic i l’activitat social.

Pretenen la millora de la salut en general i de la qualitat de vida en particular, d’aquelles persones que per un o altre motiu no poden desplaçar-se per cercar el servei.

  • Serveis professionals a domicili: El professional es desplaçarà a casa teva.
  • Serveis professionals per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

Servei de Terapeuta Ocupacional (TO)

Descripció

Tots tenim preferències i formes concretes de fer unes activitats o unes altres. Però de vegades, a causa d’un accident, una malaltia o simplement perquè ens anem fent grans, hem de deixar de fer-les o bé ens cal fer-les de manera diferent.

El terapeuta ocupacional treballa des de les capacitats i els interessos, facilitant les eines necessàries perquè la persona pugui ser més independent en la seva vida diària. La intervenció es basa a fer una valoració de la situació i de les necessitats (pacient i família) per poder proposar millores en l’àmbit de la rehabilitació, la compensació i/o l’adaptació de l’entorn.

 

Les àrees d’actuació de la teràpia ocupacional són:

  • Auto-manteniment: tasques de la vida diària, com alimentació, vestit, higiene, mobilitat, descans i son, medicació, compres, cuina.
  • Productivitat: com es duen a terme les activitats (laborals, socials, formatives, de joc). Es valora la postura, l’ergonomia i la seguretat.
  • Oci: activitats de lleure, participació comunitària, interessos.

 

Θ OBSERVACIONS SERVEI ONLINE

  • El servei online es realitza únicament a l'area metropolitana de Girona. Per altres ubicacions consultar preu i funcionament.
  • El servei es realitza en el domicili de l'usuari o en el centre assistencial.
  • Al realitzar la compra, tria la opció "Recollida en Botiga - oficines d'ASISgrup" en les opcions de transport.
  • Un cop realitzada la compra ens posarem en contacte amb vosaltres.