Cercar

Atenció a les persones

Servei d’Atenció a Domicili (SAD)

Atenció a les persones

Amb freqüència, per raó d’edat, dependència o discapacitat, les persones es veuen limitades a l'hora d'acomplir les activitats diàries. Per tal de millorar la seva qualitat de vida, el Servei d’Atenció a Domicili ofereix professionals (cuidadors/es), que assisteixen a les persones a la seva llar.

 
Cuidadors/es per a tu i a casa teva!

 

 

Tots els casos són diferents, considerant el grau d’autonomia del client. ASISgrup troba el personal titulat més adient per ajudar la persona en les activitats de la vida diària (vestir-se, aixecar-se del llit, realitzar cures, preparar àpats, netejar, organitzar la medicació, comprar...) i/o per assistir la seva llar (organitzar, netejar, curar de la roba...).

Aquesta gran tasca ens obliga a prioritzar la convivència i integració de la persona en l’entorn familiar i sociocomunitari mitjançant un seguiment de forma periòdica, a través de trucades telefòniques i informes mensuals per part del nostre personal. Ens agrada donar resposta ràpida als canvis i les necessitats del client.

ASISgrup és proveïdor del Sistema Català de Serveis Socials, i per aquest motiu, segons el grau de dependència, la persona beneficiària pot gaudir d'ajudes per a cobrir el Servei d'Atenció a Domicili, com la Prestació Vinculada al Servei (PVS).

 

Canguratge

Sovint, l’activitat diària i el temps d’oci es veuen alterats per l’obligació de cuidar i vigilar els nostres fills. El servei de canguratge, destinat a infants des de 4 mesos fins a joves de 12 anys, busca conciliar la vida laboral, familiar i personal dels pares o tutors. Sigui constant o puntual, el professional assignat s’ajusta a les necessitats horàries, a l’idioma (català, castellà, anglès, francès…) i les consignes del client.

 

Atenem a les persones en la seva llar a través d'altres serveis.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325