ASISgran compta amb un equip de professionals sociosanitaris titulats que podran realitzar el servei allà on es necessiti.

Els Serveis Professionals Sociosanitaris persegueixen una atenció biopsicosocial, una visió integrada de la salut, que inclou: l’estat físic, l’estat psicològic i l’activitat social.

Pretenen la millora de la salut en general i de la qualitat de vida en particular, d’aquelles persones que per un o altre motiu no poden desplaçar-se per cercar el servei.

  • Serveis professionals a domicili: El professional es desplaçarà a casa teva.
  • Serveis professionals per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

Servei de Logopèdia

Descripció

El Logopeda tracta els trastorns de la Comunicació. Realitza la prevenció, avaluació i rehabilitació de les alteracions, per ajudar al pacient a mantenir al màxim o recuperar la funcionalitat i l’autonomia en comunicar-se: la parla, la veu, el llenguatge oral, el llenguatge escrit i el no verbal. A més a més, tracta les alteracions en la deglució, disfàgies a líquids o a sòlids.

Va dirigit a les persones adultes que pateixen trastorns de la comunicació adquirits, per l’aparició de malaltia degenerativa o accident. També va dirigit a infants que es troben en el procés d’adquisició del llenguatge, de lectura o escriptura.

El professional donarà eines i guies per tal que l’entorn del pacient (familiars i cuidadors) tingui les pautes adequades d’actuació al llarg de tot el procés.

 

Θ OBSERVACIONS SERVEI ONLINE

  • El servei online es realitza únicament a l'area metropolitana de Girona. Per altres ubicacions consultar preu i funcionament.
  • El servei es realitza en el domicili de l'usuari o en el centre assistencial.
  • Al realitzar la compra, tria la opció "Recollida en Botiga - oficines d'ASISgrup" en les opcions de transport.
  • Un cop realitzada la compra ens posarem en contacte amb vosaltres.