Contracta online serveis professionals de neteja

Neteja Domèstica

Contractació

  Descripció

  Ho sabem, sabem que no es fàcil deixar entrar algú a casa teva, i per això tractem la neteja domèstica amb especial cura. La nostra experiència en atenció a persones depenents ens fa ésser grans coneixedors de la casuística del servei de neteja domèstica. Com tu, donem molta importància als canvis de personal i per això fem tot el possible perquè això no succeeixi i si ha de ser així, sempre se’t comunicarà prèviament.

  Si ens deixes ho fem per tu!

  Personal uniformat, experimentat, discret i de confiança farà la neteja de manteniment del vostre domicili en l’horari escollit i realitzarà la neteja dels espais indicats.

  Serveis puntuals o de manteniment (setmanal, quinzenal, mensual,...).

  El nostre personal farà la neteja amb els productes i utillatges que els propietaris del domicili facilitin.

  Annex-PROCEDIMENT-NETEJA-DOMeSTICA20151020.pdf

   

  OBSERVACIONS COMPRA: El servei de "MANTENIMENT" només es vàlid si té una freqüència setmanal, en cas contrari el servei  és "ESPORÀDIC". Afegiu a notes abans de finalitzar la comanda totes les dades necessaries per la realització del servei: dies i horari, tasques a realitzar, altres observacions. En cas que la informació facilitada no sigui suficient, us contactarem via telefònica. El servei mínim és de 2 hores.