Cercar

Blog - Blog

Blog

El poder de la podologia

"Los pies jamás mienten, revelan la salud de una persona" 

- S. Ferragamo -

Qualsevol persona amb mobilitat reduïda és propensa a trastorns tròfics i estàtics que afecten als peus. Al seu damunt, hi recau l'inexorable pes del temps.

La podologia a la tercera edat és una necessitat: des de la tria d'un bon calçat, fins al tractament d'úlceres, passant per l'eliminació de durícies i callositats.

Som conscients del poder de la podologia, per això oferim un servei d’atenció a la salut pels ‘fonaments’ del cos humà, millorant la qualitat de vida dels pacients, sobretot pretenem prevenir futures lesions.

Les zones de major risc d’ulceració són els 5 metatarsos, l’estiloide del 5è metatarsià (prominència òssia en el lateral) i el taló. Són àrees d’hiperpressió, susceptibles de generar durícies.

Les úlceres també aparèixer per petits cops continuats en una mateixa zona. El frec en certes zones a causa d'un calçat mal ajustat o poc adequat a les circumstàncies del pacient, així com l'ús inadequat d'instruments tallants.

Realitzem un servei de cura del peu, assessorament ortopèdic, millorant l’autonomia i prevenint caigudes o altres problemes de mobilitat. Al centre o a domicili, el nostre personal qualificat pot desplaçar-se amb tot l’equipament mèdic necessari allà on ens indiqui el pacient o acompanyant.

Asisgran salut tercera edat estiu


Documents

No hi ha documents a mostrar