Cercar

Blog - Blog

Blog

Conveni per crear la primera borsa de treball especialitzada en el sector de l’hostaleria a Girona

Es posa en marxa la primera borsa de treball especialitzada en el sector de l’hostaleria i la restauració a Girona.

ASISgrup hem signat un conveni amb l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona per posar en marxa la primera borsa de treball especialitzada en el sector de l’hostaleria i la restauració a la demarcació de Girona.

A través de la gestió, formació i selecció de personal d’ASISgrup, s’oferirà a tots els associats de l’AHTRG la possibilitat de beneficiar-se d’aquest servei (de forma gratuïta o a un preu reduït si és més complex), ajudant-los a trobar els perfils més adients pels seus negocis de restauració, així com la gestió i assessorament del personal contractat.

Per una banda, es pretén agrupar els candidats que s’hagin adreçat als establiments adherits a l’associació i no se’ls hagi pogut donar sortida; i per l’altra, oferir candidats als associats quan engeguin un procés de selecció. La borsa comptarà amb perfils de tot tipus del món de la restauració i l’hostaleria: cuiners, cambrers, recepcionistes, personal de neteja, de manteniment...

Esperem que aquesta iniciativa que hem engegat amb l’Associació pugui beneficiar al màxim de persones, tant a l’hora de contractar com per aconseguir feina en el sector.

Recull de notícies:

ASISrrhh hostaleria seleccio personal restauracio Borsa de treball treball Conveni acord col·laboració partners


Documents

No hi ha documents a mostrar