Cercar

Assessorament social i legal

Recerca de Recurs Residencial

Assessorament social i legal

Arriba un moment en les persones grans i/o en situacions de dependència que s'acorda ingressar-les en un centre residencial. Aquest pas no és senzill, tenint en compte la dificultat emocional. ASISgrup considera la seva voluntat i els guia per les diverses opcions.

 

Trobem el millor centre residencial per a tu!

 

Cada geriàtric o centre residencial té les seves peculiaritats, i és difícil triar aquell que satisfà les seves necessitats. Entre els nostres centres acreditats, tenim aquell que s'adapta més al que busca (preu, confort, proximitat, ubicació, entorn natural, serveis, qualitat en el menjar, mida...).

En primer lloc, obrim la porta a qualsevol centre: residències, centres de recuperació o de dia, i pisos tutelats. En segon lloc, proporcionem una visita personalitzada al centre i, finalment, gestionem el recurs residencial amb importants descomptes i avantatges, disponibilitat immediata, tramitació gratuïta de les ajudes vigents, assessorament i acompanyament de la nostra treballadora social i la seguretat d’un Centre Certificat per ASISgrup.

 

Volem ser els teus assessors en molts més serveis!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325