Cercar

Blog - Blog

Blog

Els avantatges i beneficis d'utilitzar un llit elèctric articulat

Tots busquem gaudir del descans mentre dormim, però a vegades, amb l'edat, aprofitar les nits per reposar forces i estar relaxat pot ser difícil d’aconseguir.

Tots busquem gaudir del descans mentre dormim, però a vegades, amb l'edat, aprofitar les nits per reposar forces i estar relaxat pot ser difícil d’aconseguir.

Una bona solució per recuperar la comoditat pot ser l'ús d'un somier elèctric articulat, un equip dissenyat per oferir confort i descans, doncs afavoreix la millor postura pel cos. Els motors d'alt rendiment d'aquests llits ofereixen la millor adaptabilitat i maniobrabilitat, conjuntant els avantatges tècnics amb els ergonòmics.

Alguns dels avantatges d'utilitzar un llit elèctric articulat són el fet de que possibilita el descans i la lectura en la posició més còmode, simplement prement un botó; ofereix un grau de rigidesa ideal per a un descans confortable, regulació de la tensió a la part lumbar i a més, posseeix un sistema multi-laminar que permet la ventilació adequada dels matalassos, evitant la calor i les males olors.

D'altra banda, utilitzar aquests equips ens permet ajustar l'angle d'inclinació sota el cap, aconseguint la posició ideal per a cada individu. També redueixen l'aparició del dolor d'esquena, de coll, pelvis i tensió a les espatlles, doncs ofereixen postures més còmodes i naturals amb les que es facilita un descans més efectiu i efectes positius per la salut mental, eliminat estrès i càrregues emotives del dia a dia. A més, un llit elèctric articulat redueix les inflores a les cames, ja que permet la inclinació de la part dels peus, aconseguint que aquests quedin lleugerament per sobre de la resta del cos.

Aquests equips estan fets per afavorir la comoditat i oferir aquest recull de beneficis que hem vist, entre d'altres. Amb el comandament a distància que incorporen aquests somiers, el descans i aixecar-se amb més facilitat quedarà a les teves mans.

A la botiga online d’ASISgrup trobareu llits articulats de diferents mides i prestacions per adaptar-se a totes les necessitats.

ASISgrup ASISgran Llit elèctric articulat descans


Documents

No hi ha documents a mostrar