Cercar

Blog - ASISrrhh

ASISrrhh

Què significa millorar la teva "ocupabilitat"?

En termes professionals, "ocupabilitat" (empleabilidad o employability) es defineix com la capacitat d’un treballador per a mantenir el seu lloc de treball o trobar una altra feina. En altres paraules, són tots aquells atributs que et fan capaç de guanyar i mantenir la teva ocupació. No es tracta sols d’aconseguir una feina, sinó també de conservar-la.

ASISgrup t’ajuda a augmentar les teves probabilitats. De què depèn? Evidentment, hi ha factors estructurals imprevisibles com el mercat i el context laborals que no pots arribar a controlar. En canvi, sí que pots agafar les regnes de les teves decisions i les teves competències. En quin sector o empresa has de buscar feina? Quines capacitats necessites adquirir?

A través de l’orientació i la formació, el nostre programa d’ocupabilitat t’ajuda en quatre claus bàsiques:

  1. Ser transversal. Els coneixements tècnics ja no són suficients. Actualment, es valoren capacitats comercials, de seducció, adaptabilitat i aprenentatge.
  2. Aportar valor. Has de mostrar que les teves competències són valor afegit al teu lloc de treball.
  3. Adaptar-te al mercat. Les capacitats que domines han d’omplir les necessitats de qualsevol sector, empresa o departament.
  4. Adquirir competències i coneixement. Forma’t en especialitzacions i facetes que demostrin creativitat, treball en equip, innovació, actualitat i comunicació.

A ASISgrup disposem de cursos i assessorament curricular per tal d’inserir-te al mercat laboral. I recorda! Si millores la teva ocupabilitat, tens més possibilitats.

Per a més informació, contacta amb nosaltres o truca’ns al 972 410 325.

Som ASISgrup. Serveis per a TU!

Borsa de treball curriculum recursos humans ocupabilitat formació assessorament


Documents

No hi ha documents a mostrar