Cercar

Blog - Blog

Blog

Tenir bon nas en els negocis

Quan pensem en l’èxit d’una empresa ens venen al cap per exemple, la inversió en infraestructures i maquinària, accions publicitàries, gestió dels recursos humans, qualitat de les matèries primes... En definitiva, elements tangibles que permetin vendre més i millor. Ara bé, hi ha un terreny a explorar i explotar que donant-li la importància que es mereix, de ben segur ajudarà a construir un fort vincle entre l’empresa i el consumidor: les olors.

Aquí és doncs on entra en joc el màrqueting olfactiu, una eina de comunicació que ha anat agafant importància els últims anys gràcies a diferents estudis. I és que el sentit de l’olfacte és el que té major vinculació amb la memòria i el que guarda records més remots en el subconscient. 

Les olors envien missatges al nostre cervell, ens transmeten sensacions. Està clar que qualsevol empresa voldrà que el client el relacioni amb aromes agradables, que el facin sentir còmode i en guardi un bon record. És un estímul més de venta!
Els avantatges són molts, tant pel que fa a la relació amb els clients com amb els treballadors de l’empresa:

  • Ajuda en el vincle marca-client.
  • Marca més forta.
  • Percepció positiva del producte que ofereix l’empresa.
  • Experiència de compra agradable.
  • Millor rendiment del personal laboral gràcies a un millor ambient.
  • Augment de vendes.

ASISgrup posem tots els nostres sentits per a ajudar-vos en el vostre negoci. Per això us oferim el nostre servei mensual d’aromatització i neutralització d’olors amb el que no us haureu de preocupar de res. Inclou l’aparell programable, el seu manteniment, les reparacions, canvi de piles i l’aroma escollida.

Podeu sol·licitar pressupost del servei aquí.

neteja marqueting olfactiu aromatitzadors olors girona neutralitzacio olors


Documents

No hi ha documents a mostrar