Cercar

Blog - Blog

Blog

Subministrament de productes d’higiene amb el servei de neteja

Contractar els serveis de neteja a una empresa externa ofereix, entre altres coses, la tranquil·litat de saber que uns professionals vetllaran per la bona imatge del negoci.

Deixant a les mans d’ASISgrup la neteja de manteniment industrial, podrem posar també a les vostres, tots els productes d’higiene i instal·lació d’equipament necessaris per a treballadors i clients: dispensadors, papereres, ambientadors,  sabons, paper higiènic, tovalloles de paper, accessoris per a la higiene femenina i de nadons...

Tot seran facilitats i avantatges:

  • Bona relació qualitat-preu!
  • Sense quantitat mínima de compra, servirem el producte en funció de les vostres necessitats i us oblidareu de revisar l’estoc.
  • Despreocupeu-vos del reposicionament. El nostre personal de neteja s’encarregarà de la reposició del producte i de generar comanda segons necessitats.
  • No haureu de fer gestions amb nou proveïdor, tot en una sola factura.
  • Servei de repartiment en 24h. Us podem fer l’entrega en 24h des de l’hora que es faci la comanda.

A més, no ens oblidem de la sostenibilitat en el nostre servei, amb els nostres productes ECO, com el paper higiènic/mans 100% Ecològic.
Producte innovador, realitzat amb la recuperació de fibres de cel·lulosa obtinguda dels envasos de cartró per a begudes, que no han tingut processos de blanquejat.

Com ajudem al medi ambient? Amb una menor emissió de CO2  a l'atmosfera i més arbres "salvats". 

Els nostres dispensadors poden anar marcats amb stickers per tal de comunicar als usuaris que estan utilitzant productes 100% eco certificats: “A RESPONSIBLE  CHOISE”, “ECOLABEL”, “FSC” i “FIBERPACK”.  

Podeu sol·licitar pressupost aquí pel Subministrament de Productes d’higiene o contactant-nos al 972 410 325.

Contractar equip neteja Girona facility services subministrament serveis generals neteja industrial girona


Documents

No hi ha documents a mostrar