Cercar

Blog - Blog

Blog

Posem tots els sentits en el vostre negoci

ASISgrup vetllem pel bon funcionament de les empreses oferint els nostres serveis de neteja i manteniment. Sabem que una bona imatge és essencial perquè tant clients, com les persones que hi treballen, se sentin a gust a les instal·lacions dels vostres negocis: establiments de restauració, oficines, escoles, centres mèdics, esportius... Però la bona imatge passa també per allò que no es veu, però se sent!

El sentit de l’olfacte és el major evocador de records, i tots volem que els nostres clients s’emportin el millor record de la seva visita. És per aquest motiu que posem al teu abast el servei d’aromatització amb nebulitzador d’olis essencials amb manteniment mensual. Tan sols haureu de preocupar-vos d’escollir les aromes. De la resta ens n'encarreguem nosaltres!

Podreu aromatitzar espais de fins a 200 metres quadrats durat 10 hores. Amb l’aparell es programa el grau d’aromatització segons les vostres necessitats i horaris.
El muntatge, l’entrega i el manteniment estan inclosos en un únic preu de 38,93€ al mes (+iva) que s'afegiran a la vostra quota mensual de manteniment de neteja.

Contacteu-nos al 972 410 325 o a través del nostre formulari per contractar el servei o demanar-nos qualsevol altra informació.

aromatitzacio nebulitzador aromes manteniment neteja industrial servei de neteja negocis neteja Girona facility services


Documents

No hi ha documents a mostrar