Cercar

Blog - Blog

Blog

Ozó: Desinfecció contra la grip

Després de donar la benvinguda als mesos de fred, toca donar-la malauradament també a la grip.

Els llocs tancats, amb poca ventilació o amb alta freqüència de pas són idonis perquè el virus es propagui. Oficines, escoles, llars d’infants, hospitals, transports públics... en tots ells podem contagiar-nos. I és que la grip es transmet molt fàcilment a través de minúscules gotes expulsades al esternudar, tossir, parlar o simplement al tocar un objecte prèviament contagiat, i llavors tocar-nos el nas, boca o ulls. 

A banda de les prevencions ja sabudes com vacunar-se si s’és població de risc, rentar-se les mans sovint o ventilar els espais, la neteja de les superfícies és essencial ja que els virus poden sobreviure-hi diversos dies. I no tan sols la neteja, sinó també la desinfecció. Aquest conceptes són ben diferents:

Netejar: significa treure gèrmens i brutícia, però no els elimina per complet; disminueix la quantitat i el risc de propagar malalties.

Desinfectar: és més exhaustiu, ja que elimina els microorganismes nocius i evita el seu desenvolupament.

L’ozó és un poderós desinfectant en forma de gas que s’encarrega d’eliminar qualsevol rastre de partícula nociva i a més, no deixa restes químiques ni cap tipus d’olor mentre s’utilitza.
No és perjudicial ni per a la salut ni el medi ambient.

Poder desinfectant 3125 vegades superior al clor (lleixiu)

184 vegades més efectiu.

Un tractament desinfectant amb ozó provoca la inactivació o mort d’agents patògens, bactèries, virus, fongs, espores, protozous, coliformes, nemàtods, rotaviurs, quistes, ous d’insectes... i la descomposició de fums, colorants, dissolvents i gran part de VOCs (Compostos Orgànics Volàtils).

ASISgrup
ens preocupem perquè els ambients a les empreses estiguin lliures de virus, protegint tant empleats com clients. És per això que oferim el servei  especialitzat de neteja per ozonització, a banda del servei de neteja de manteniment industrial.


Podeu posar-vos en contacte al 972 410 325 o a través del nostre formulari.

grip servei neteja girona equip de neteja Girona desinfeccio amb ozo prevencio grip manteniment neteja empreses ozonització empresa neteja a girona


Documents

No hi ha documents a mostrar