Cercar

Blog - Blog

Blog

Neteja i desinfecció per a la tornada a la feina amb seguretat

Passat el pitjor estadi de la pandèmia de COVID19, les últimes setmanes s’ha anat produint el retorn escalonat a la feina en diferents empreses de serveis no essencials. A l’espera d’obertura queden encara les del sector de l’hostaleria, el petit comerç, establiments d’oci, centres educatius...

Durant tot aquest temps de confinament ASISgrup no hem deixat d’oferir els nostres serveis de neteja i desinfecció, i ho continuarem fent per tal que tots els negocis que vagin engegant de nou ho puguin fer amb la màxima seguretat, tant pels treballadors com pels seus clients.

Per fer-ho disposem de productes de neteja de màxima eficàcia recomanats per les autoritats sanitàries i alta tecnologia, com la desinfecció amb ozó, per donar resposta a les necessitats específiques de cada empresa.

Certificat de desinfecció garantint l’eliminació de bacteris, fongs, microorgamismes i virus.

A més, pensant en el dia a dia en els centres de treball, us oferim la instal·lació i subministrament de productes d’higiene tals com dispensadors de sabó, gel desinfectant, ambientadors i bacteriostàtics, tovalloles de paper, papereres... També tot l’equipament de protecció que necessiteu per treballar amb total tranquil·litat: guants, mascaretes, ulleres, mono, peücs...

A banda de posar al vostre abast el nostre servei de neteja i desinfecció, creiem important destacar una sèrie de mesures i recomanacions a adoptar a les zones de treball per a la prevenció del coronavirus:

  • Garantir la ventilació adequada dels locals.
  • Reduir la possibilitat de contacte interpersonal i garantir una separació superior d'1,5 metres (redistribuir espais, posar barreres, senyalitzar, separació de mobiliari...)
  • Ús individual i exclusiu d’eines de treball i material d’oficina. Si no és possible, descontaminar-los després de cada ús.
  • Separar zones de recepció i d’expedició de materials.
  • Prohibir les visites externes no relacionades amb la feina.
  • Evitar reunions presencials i afavorir les videoconferències.
  • Si existeix risc d’infecció, garantir als treballadors equips de protecció.
  • En locals amb accés al públic adoptar mesures per garantir la distància de seguretat o instal·lar elements de protecció.
  • En cas de no poder garantir la distància de seguretat, proporcionar als treballadors mascaretes higièniques.

Amb la bona feina i la responsabilitat de tots aconseguirem tornar ben aviat a la normalitat.

Podeu contactar-nos al 972 410 325 o enviant-nos un mail a serveis@asisgrup.cat i us assessorarem i informarem sobre el que necessiteu.

coronavirus covid19 higiene servei de neteja neteja a empreses girona faclity services desinfecció coronavirus mesures seguretat covid 19 desinfeccio ozo


Documents

No hi ha documents a mostrar