Cercar

Blog - Blog

Blog

Llum Ultravioleta: la vareta màgica per a la desinfecció.

Quan les coses no es poden veure, pot semblar que no existeixen, oi? Els bacteris en són un clar exemple! I és que al llarg del dia estem en contacte amb infinitat d’objectes que poden traslladar microorganismes, bacteris i virus només tocant-los: poms de portes, botons d’ascensors, taules, cadires, teclats d’ordinador, mitjans de transport... Un parell de dades ràpides per escandalitzar-nos:

· Una bactèria pot multiplicar-se en vuit milions en menys de vint-i-quatre hores.
· Un treballador d’oficina per exemple, pot entrar en contacte durant la seva jornada de treball amb deu milions de bactèries.

Ens apropem als mesos de més fred, en els que arriben els refredats i la temuda epidèmia de grip, amb altes probabilitats de propagació a través del contacte diari amb objectes contaminats. Així doncs, tota prevenció és poca i es fa indispensables la neteja i la desinfecció.

ASISgrup, sempre a l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a la neteja industrial, varem ser en el seu moment pioners a Girona, en treballar amb la llum Ultra Violada com a tècnica segura, neta i eficaç contra la higienització. 

La llum ultravioleta provoca una inactivació ràpida i eficient dels microorganismes mitjançant un procés físic, permetent:
-la desinfecció d’objectes
-l’eliminació de microorganismes
-la reducció de residus químics
-la destrucció de compostos orgànics

Posem al vostre abast una tecnologia sostenible que us permetrà gaudir d’una major netedat i desinfecció en els llocs de treball, especialment on hi ha trànsit de persones com centres educatius, centres mèdics, geriàtrics, hotels...

Podeu sol·licitar-nos pressupost al nostre web, enviant un mail a serveis@asisgrup.cat o al telèfon 972 410 325.


Documents

No hi ha documents a mostrar