Cercar

Blog - Blog

Blog

La neteja no fa vacances

En època de vacances és molt normal que les transicions entre amfitrions als nostres allotjaments vacacionals siguin molt seguides, de vegades només amb algunes hores de marge. Per aquesta raó és molt important comptar amb un servei de neteja ràpid i eficient que agilitzi aquests canvis i que no faci que perdis reserves.

L'aspecte del teu allotjament vacacional és molt important, per això hi ha certs aspectes a tenir en compte per evitar endur-se ensurts.

  1. Fer una llista per al check-out dels amfitrions. No es tracta de fer-los fer mil tasques, només algunes senzilles que facilitaran el check-out tant a ells com a tu. Algunes d'aquestes tasques podrien ser: deixar al seu lloc els mobles que s'hagin mogut, llençar les escombraries, deixar la roba bruta al seu cubell, tancar portes i finestres i apagar tots els llums. Si ho fan, pots enviar-los-hi un correu electrònic d'agraïment.
  2. Demana un dipòsit per a possibles danys i desperfectes. És una forma de curar-se en salut en cas que els amfitrions no deixin l'immoble en les condicions desitjades.
  3. Tingues en compte la neteja a l'hora de moblar. Hi ha superfícies i materials més agraïts que d'altres, o que són més perdurables en el temps. Posar un terra de parquet en un apartament familiar on hi haurà molts nens potser no és la millor idea.
  4. Menys pot ser més alhora de decorar. Ja que la decoració és una cosa molt personal, escollir-ne una més atemporal pot ajudar a fer més atractiu el teu immoble.
  5. Realitza una neteja a fons regularment. No seria agradable que un amfitrió mogués algun moble que potser no estava pensat que mogués i trobés brutícia. Els mals records són molt difícils de netejar.

A ASISgrup oferim un servei de neteja personalitzat per a apartaments, bungalows, cases rurals, apart-hotels i altres immobles vacacionals, en el qual fem neteja i desinfecció completa i si es demana també oferim buidatge, canvi de claus, pintura, reparacions elèctriques, etc.

Que la neteja no faci vacances al teu allotjament vacacional!

neteja asisgrup neteja girona vacances apartaments facility services neteja empreses


Documents

No hi ha documents a mostrar