Cercar

Blog - Blog

Blog

La neteja industrial amb vapor sec.

En els temps que corren és més necessari que mai mantenir els espais públics nets i desinfectats. La propagació del virus de la Covid-19, però també altres de comuns com el de la grip, ens obliguen a recórrer a tècniques de neteja que ofereixin la màxima eficàcia. El vapor sec és sens dubte, una de les millors opcions. Elimina la pràctica totalitat de virus i bactèries, així com gèrmens, fongs i àcars.

Instal·lacions sanitàries, cuines, centres escolars, gimnasos, establiments d’alimentació i també indústries i oficines, tots ells poden necessitar una neteja en profunditat que el vapor sec hi pot posar solució.

L’alta temperatura amb la que neteja, propera a 200 graus, no se li resisteix cap brutícia, per incrustada que estigui. A més, es pot aplicar sobre qualsevol superfície, llisa o rugosa, arribant a tots els racons amb facilitat.

I si la seva eficàcia desinfectant no fos prou, també s’ha de saber que es tracta d’una tècnica sostenible, pel seu baix consum d’aigua i pel fet de no necessitar productes químics. ASISgrup, en línia amb el nostre mètode i filosofia de treball ECOMÉS, recomanem aquesta tècnica en els nostres serveis de neteja industrial.

Avantatges que proporciona la neteja amb vapor sec:

  • Gran poder netejador de qualsevol superfície.
  • Desinfecció i eliminació de virus i bacteris gràcies a l’alta temperatura.
  • Desincrustació de greixos i olis.
  • Neteja còmode de racons de difícil accés.
  • Reducció de costos, ja que no utilitza productes netejadors.
  • Sistema ecològic i sostenible pel seu baix consum d’aigua, respecte la neteja convencional.

Si esteu buscant un servei de neteja i desinfecció eficaç, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari o al telèfon 972 410 325 i us informarem.

 

vapor sec manteniment neteja industrial neteja oficines Contractar equip neteja Girona desinfeccio neteja ecologica neteja sostenible facility services servei neteja Girona


Documents

No hi ha documents a mostrar