Cercar

Blog - Blog

Blog

La importància de la neteja en la gestió de l'estrès laboral

 

Arriben unes setmanes crucials a l'any, el període vacacional que a la majoria d'empreses té lloc a l'agost.

Una bona notícia per a molts, però que constitueix un fenomen que molts negocis experimenten: la imperiosa necessitat de tancar totes les feines en curs el 31 de juliol.

Igual que els períodes de calma venen precedits per un gran temporal, el relaxant més d'agost ve precedit d'un pic d’estrès per poder deixar tota la feina enllestida com si no hi hagués un setembre després.

Això és un desgast en grans i petites empreses, que en moltes ocasions no poden donar l'abast, oblidant com a resultat la cura i neteja del lloc de treball. El dia a dia té molts inputs d’estrès sobre els que no tenim cap control;  per això és important que, la gestió dels equips que formen una empresa, pugui descarregar de qualsevol feina supèrflua o que estigui fora de les seves atribucions específiques.

No tenim control sobre tots els inputs d’estrès que ens poden afectar a nosaltres i al nostre equip, però sí que podem eliminar-ne d'altres com és la cura i neteja quotidiana de l'espai de treball.

Arribar al teu lloc de treball i trobar-te’l net és una petita píndola d'energia per afrontar el dia millor, per tant, no eliminem només l’estrès sinó que fem una microcàrrega de bon humor.

El servei d'ASISGRUP de Neteja de manteniment industrial tracta d'això precisament, alliberar a les empreses de càrrega, oferint un servei d'àgil gestió perquè la vostra oficina estigui neta i endreçada. Donar a les instal·lacions un ambient saludable i d’higiene constant d'acord amb la imatge que el centre vol transmetre; tant internament com externa. 

 

Servei de neteja de manteniment industrial d'ASISGRUP

Asisnet neteja manteniment industrial estiu empresa laboral estrès calma relax


Documents

No hi ha documents a mostrar