Cercar

Blog - Blog

Blog

La desinfecció a la llar

En el temps que ens ha tocat viure és més important que mai mantenir una higiene i desinfecció constant, no només personal, sinó també de la nostra llar. A continuació us donem  recomanacions per fer-ho correctament i ajudar a mantenir el Covid-19 fora de casa nostra.

Des de les autoritats sanitàries es fa especial èmfasi en la neteja i desinfecció de les superfícies. Es té constància que el virus es pot mantenir actiu entre 2 i 9 hores a les superfícies, per això és recomanable que desinfectem acuradament.

Recomanacions:

· Netejar amb regularitat els espais on estem més temps o toquem amb freqüència.
És clau netejar i desinfectar sovint aquelles superfícies on tenim contacte constant o toquem amb freqüència amb les mans: portes, taules i cadires, superfícies de treball i de bany, telèfons i ordinadors...

· Atents a les instruccions dels productes de neteja.
Cal prestar atenció a les instruccions d’ús dels productes de neteja, per tal de garantir que els estem utilitzant correctament, i d’aquesta manera fem una bona desinfecció.

· Primer neteja, després desinfecció.
Abans de realitzar una desinfecció a la llar, ens hem d’assegurar que les superfícies estan netes, aplicant prèviament aigua i sabó. 

· La ventilació com a element clau.
És important mantenir una ventilació diària de les habitacions, com a mínim 5 minuts al dia.

· Utensilis de neteja, sempre desinfectats.
No només hem de desinfectar la llar, també és molt important tenir nets i desinfectats els productes que utilitzem per evitar que aquests puguin acumular bacteris.

· Estris de cuina a 60º graus.
Si disposeu de rentavaixelles és recomanable netejar els estris de cuina a 60º, per tal de mantenir-los ben desinfectats. En cas que no disposeu d’aquest electrodomèstic, ens hem d’assegurar de netejar-los amb sabó i aigua calenta.

ASISgrup us ajuda amb la desinfecció de la llar de manera professional i segura. Ara més que mai ens assegurem que tingueu un habitatge segur amb el nostre servei d’ASISnet en Neteja Domèstica. Personal professional, uniformat i experimentat realitzarà regularment la desinfecció i manteniment del vostre domicili, en l’horari i espai escollits.

Podeu sol·licitar més informació aquí i ens posarem en contacte amb vosaltres, per mantenir una llar neta i segura. 

 

 

 

 

 

neteja llar desinfeccio llar prevenció covid desinfecció coronavirus servei neteja domestica ASISGRUP consells covid


Documents

No hi ha documents a mostrar