Cercar

Blog - Blog

Blog

Extremar la higiene a les empreses per prevenir el Coronavirus

La reobertura dels negocis durant la desescalada ve acompanyada de diferents mesures de seguretat i higiene que les empreses han d’implementar, tant per a la seguretat dels treballadors com dels clients.

La mesura primordial és clara: extremar i incrementar la freqüència de la neteja a les instal·lacions, incloent superfícies, mobiliari, portes, manetes, teclats, telèfons, passamans, zona de serveis... tot el que estigui exposat al contacte. La periodicitat també s’haurà d’incrementar en espais on hi accedeixen persones externes o zones de  recepció de materials, per exemple.

A més, el tipus de material de les superfícies i les condicions ambientals de temperatura i humitat, determinaran la permanència i supervivència del virus, havent d’aplicar un o altre protocol de neteja.

Però no és tan sols netejar, sinó desinfectar. Recordem que netejar consisteix en eliminar la brutícia visible o microscòpica, però no elimina per complet els gèrmens, tan sols en redueix la quantitat. Per contra, desinfectar significa destruir i desactivar els agents patògens.

Un servei de manteniment industrial de neteja i desinfecció com el que ofereix ASISgrup us permetrà:

  • Evitar la propagació d’infeccions, minimitzant contagis.
  • Aconseguir un entorn de treball saludable.
  • Generarar confiança en els clients

Per complementar la neteja habitual es poden instal·lar dispensadors de gel hidroalcohòlic, dirigits als clients a l’entrada dels establiments, o als propis treballadors per utilitzar durant la seva jornada. Per evitar el contacte al aplicar-se’l també n’hi ha d’òptics, en què tan sols cal apropar la mà sense necessitat de tocar res.

Els generadors d’ozó també ajudaran a mantenir els espais eradicats d’agents microbiològics. Funcionen endollats a la corrent, sense necessitat de filtres ni productes afegits, garantint l’esterilització de l’ambient. 

          

Altre mobiliari i utensilis que evitaran el contacte amb les mans, seran les papereres amb la tapa accionada amb pedal, el dispensador de tovalloles d’un sol ús o l’assecador de mans.

Podem proveir-vos dels productes de desinfecció i prevenció esmentats anteriorment, així com mascaretes, guants, ulleres o peücs, que complementaran el nostre servei de neteja  i desinfecció, realitzat sempre amb productes de màxima eficàcia, ozó o amb tecnologia punta, com la de la llum ultravioleta.

Podeu posar-vos en contacte al 972 410 325 o a través del nostre formulari i us assessorem en el que necessiteu.

Contractar equip neteja Girona novid19 covid19 facility services desinfeccio manteniment neteja empreses neteja industrial llum ultravioleta ASISGRUP Ozonitzadors gel hidroalcoholic


Documents

No hi ha documents a mostrar