Cercar

Blog - Blog

Blog

Els generadors d’ozó en l’àmbit industrial i empresarial

Anteriorment us hem parlat de les propietats desinfectants i desodoritzants de l’ozó, un agent que ens permet eliminar eficaçment les molècules causants de les males olors i els agents microbiològics que contaminen l'aire: bacteris, virus, fongs, etc. No és d’estranyar doncs, que l’ozonització s’apliqui cada vegada més al terreny de la neteja domèstica i sobretot, industrial i empresarial.

En els nostres llocs de treball hi passem una bona part de la nostra jornada, i per tant, la qualitat de l’aire que hi respirem ha de ser quelcom a tenir en compte molt seriosament.

ASISgrup apostem fortament per aquests innovador sistema, i és per això que posem al vostre abast productes generadors d’ozó per als vostres negocis i que podeu adquirir còmodament a la nostra botiga online:

Canó d’ozó neó: dissenyat per ser utilitzat en rentadors de vehicles, habitacions d’hotels, empreses de neteja o llocs on es requereix un generador d’ozó portàtil. La seva instal·lació en llocs de treball redueix la possibilitat de contagis entre persones, per exemple, en epidèmies de grip.

Ganiveteria d’ozó: ideal per a la desinfecció d’eines de treball com ganivets, tisores o navalles. El seu ús està majoritàriament destinat a establiments com carnisseries, peixateries, perruqueries, tatuadors... Els clients percebran la cura que teniu per la seva seguretat!

Ozó Auto: aquest generador de mida reduïda és ideal per ésser instal·lat en vehicles i tot tipus de mitjans de transport, tan sols connectant-lo a la presa de l’encenedor. Eliminarà males olors, desinfectarà l’ambient interior, esterilitzarà els conductes de l’aire condicionat... Molt indicat per a taxistes i transportistes.

OzoVida Deluxe Sobretaula: aparell dissenyat per ozonitzar l’aire col·locant-lo a dos metres d’alçada. Ens ofereix avantatges com purificació de l‘aire, reduir contagis en llocs de treball, eliminació de males olors...

Ozó mini i Ozó mini Plus: amb els mateixos avantatges que OzoVida Deluxe però per a espais de fins a 25m2.

Ara amb la tecnologia dels generadors d’ozó respirareu tranquils sabent que gaudiu d’un ambient pur i saludable.

neteja ozó desinfectant ozonitzacio neteja girona


Documents

No hi ha documents a mostrar