Cercar

Blog - Blog

Blog

Al bon temps, bona cara... i bona neteja!

Amb l’arribada del bon temps, i sobretot la flexibilització de mesures contra la Covid19, són molts els negocis de restauració, oci i comerços que comencen a veure el moment de reobrir i tornar a oferir els seus serveis de forma segura.

Els mesos sense activitat poden haver malmès el mobiliari i les instal·lacions o acumular brutícia.  Des d’Asisgrup amb el servei de neteja puntual o de xoc treballem per tornar a oferir la millor imatge, i a més, amb la màxima desinfecció per a clients i treballadors.

Som especialistes en tota classe de neteja professional i desinfecció d’espais: neteja de vidres, tendals, pèrgoles, pàrquings i terres, entre molts altres serveis.

La nostra forma de treballar, amb la màxima professionalitat, de ben segur que us convenç per a la contractació d’un servei de neteja de manteniment.

Més que mai és important el reforç de la neteja i l’augment de la seva freqüència, per fer dels establiments el lloc més segur per a tots.

Aquesta primavera brillarà el sol, però també la imatge del vostre negoci!

Per obtenir més informació dels nostres serveis podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 972 410 325 o enviant-nos un correu electrònic a serveis@asisgrup.cat

servei neteja Girona Serveis Integrals servei de neteja negocis facility services desinfeccio establiments neteges urgents Girona


Documents

No hi ha documents a mostrar