Cercar

Serveis complementaris

Neutralització d’Olors i Aromatització

Serveis complementaris

Els aromes són capaços de transmetre i proporcionar innumerables sensacions com neteja, relaxació, luxe, misteri, glamur, passió, alegria, desig... A través de les nostres fragàncies creem un ambient agradable, relacionat amb la identitat del teu negoci, establiment o habitatge.

 

Vols que els clients recordin la seva visita?

 

Amb el nostre servei aromatització no t’hauràs de preocupar de res! Un/a tècnic és l’encarregat de subministrar el dispensador adequat i de trobar l'olor que cerqueu o necessiteu. També ajuda a canviar-la, augmentar-ne la potència a les èpoques de més calor o reduir-ne la intensitat quan sigui necessari. Tot això a través d'una quota mensual sense altes ni ensurts.

En cas de males olors, actuem per a aconseguir la seva neutralització. Anul·lem l’efecte al complet, utilitzant compostos d'olis naturals i essencials totalment ecològics i biodegradables. Es tracta de preparats de microorganismes i enzims, que catalitzen les reaccions metabòliques de la degradació bacteriana en substàncies orgàniques de fluids, teixits i altres superfícies, eliminant així les males olors.

 

Descobreix tots els serveis complementaris de neteja!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325