Cercar

Serveis complementaris

Neteja i Adequació d’Immobles Insalubres

Serveis complementaris

El teu immoble necessita una neteja urgent? Has d'entrar a viure-hi o el vols tenir llest per vendre o llogar? Garantim un servei eficaç i eficient a través d'un sol interlocutor.

 

Deixem el teu immoble a punt per habitar, vendre o llogar!

 

ASISgrup gestiona la neteja i l’adequació de l’immoble, solucionant aquells problemes que puguin sorgir i coordinant tots els tècnics i industrials, que duen a terme la neteja, el buidatge, les revisions elèctriques, la pintura, les reparacions, la cèdula d'habitabilitat, els butlletins, el certificat energètic, el canvi de claus... Deixa-ho tot a les nostres mans!

En cas que es tracti de domicilis desatesos (per l'edat de l'inquilí, trastorn tipus Diògenes o drogodependències, o simple deixadesa), realitzem una neteja de xoc específica, que implica una higiene exhaustiva de les diferents estances, desinfecció i en molts casos buidatge.

Sovint són els mateixos Serveis Socials que a través d'una denúncia de la Guàrdia Urbana o dels veïns, i en compliment de la Llei d'Ordenació Sanitària de Catalunya, han d’obrir un expedient per a la realització de la neteja de l'immoble. Contacta amb nosaltres abans i evita la via administrativa.

 

Descobreix tots elserveis complementaris de neteja!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325