Cercar

Serveis complementaris

Manteniment de Jardins i Zones Verdes

Serveis complementaris

Sigui en habitatges, instal·lacions o espais públics, les àrees verdes són estimulants i augmenten el nostre benestar físic i mental. Sense cap dubte, el seu manteniment és essencial. Per aquest motiu, efectuem els seus treballs de neteja de forma ecològica i d'acord amb les exigències del recinte.

 

12 anys netejant espais públics de Girona Temps de Flors!

 

 

Què fem?

  • Treballs genèrics. Realitzem una neteja bàsica, que inclou traure brossa (papers, plàstics o altres deixalles), fulles seques, brancatge i pinassa, i passar el rasclet.
  • Jardineria. Duem a terme les feines apropiades al tipus de jardí o zona verda, com segar la gespa, rasclejar, escarificar, desbrossar, podar, eliminar males herbes, regar, adobar i canviar terres poc fèrtils.
  • Ornamentació. És fonamental tenir cura de l'estat visual del jardí. Abrillantem fulles i plantes, i recobrim zones designades amb graves, terres volcàniques, escorça trinxada, ceràmica, pissarra o altres materials.
  • Treballs específics. El manteniment de zones verdes requereix un control de plagues i aus. No solament és una qüestió de comoditat, sinó de salut i sostenibilitat. Per això, optem per la utilització de productes fitosanitaris o plaguicides de baix risc, aplicats amb la protecció adequada i essent el màxim de respectuosos amb la flora animal i vegetal.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325