El Mètode Glifing: millorar la lectura jugant.

Dels diversos instruments inventats per l’home, el més sorprenent és el llibre;
Tots els altres són extensions del seu cos …
Només el llibre és una extensió de la imaginació i la memòria.
Jorge Luis Borges

Aprendre a llegir és sens dubte un procés d’una importància enorme, que marcarà el futur en l’aprenentatge del nen al llarg de la seva etapa escolar.

Si un nen presenta dificultats en la lectura i les va arrossegant al llarg dels cursos, això repercutirà directament en els seus resultats acadèmics provocant efectes negatius en la seva autoestima i desmotivant-lo al comparar-se amb altres companys.

El mètode Glifing és un mètode d’entrenament de la lectura a través d’un joc d’ordinador. El seu objectiu és aconseguir una lectura més fluïda i una millor comprensió lectora, motivant el nen en cada exercici. 

Quines són les fases que es segueixen per aconseguir-ho?

  • Avaluació.
    Es realitza una prova, dissenyada per especialistes, per conèixer el perfil lector del nen de forma precisa i objectiva.
  • Anàlisi.
    S’enregistren automàticament les dades obtingudes durant l’entrenament per seguir al detall l’evolució del nen.
  • Entrenament.

Des de casa el nen, amb l’ordinador, dedica 15-20 minuts 4 dies a la setmana a jugar amb Glifing.

  • Millora.
    Millora l’actitud vers la lectura i l’autoestima. Descendeix el nombre d’errors i va augmentant la velocitat de lectura.

Comencem a treballar plegats seguint al peu de la lletra el mètode Glifing i veureu grans resultats en les habilitats lectores dels vostres fills i filles! Trobareu més informació i sol·licitud de pressupost aquí.

 

glifing lectura entrenament escolar capacitats joc llegir