Cercar

Blog - Noticies

Noticies

Perquè ens traslladem?

Portem 9 anys a l'oficina del Carrer de la Creu 34, 1r 2a, i aquest setembre ha arribat el moment d'acomiadar-nos d'ella. Han sigut moltes vivències, moltes persones, treballadors, clients i col·laboradors els que ens han ajudat a tirar ASISgrup endavant. Per aquest motiu, volem donar resposta a totes les preguntes que us pugui generar aquesta #moguda.

 

Quin ha sigut el recorregut d'ASISgrup?

  • L'empresa va ser fundada l'any 2000, a càrrec d'Anna Sanahuja, sòcia fundadora i actual consellera delegada. Sota el nom d'"ASISgran" (actual àrea de salut), la seva primera oficina estava situada a La rambla de Girona. L'any 2004 vam traslladar-nos al Carrer de la Creu 39. Allà vam incorporar les àrees de neteja (ASISnet) i de recursos humans (ASISrrhh), els quals, agrupats amb l'activitat sociosanitària, varen donar origen a ASISgrup. Seguidament, l'any 2014 ens vam establir al carrer de la Creu 34, l'oficina en la qual, fins avui, hem tingut el plaer de créixer.

 

Per què ens traslladem?

  • L'estada al carrer de la Creu ha sigut molt fructífera. Tant, que l'espai ens ha quedat molt petit. Així ho demostren les últimes dades d'ASISgrup i de cada àrea:
    • Hem realitzat 105.239 hores de neteja i 524 espais netejats cada setmana (any 2022).
    • L'àrea de salut atén a més de 500 famílies, realitzant 34.063 hores de Servei d'Atenció a Domicili (any 2022).
    • Disposem d'una plantilla de 280 treballadors. Això es tradueix en 150.000 hores de serveis realitzats a l'any (any 2022).
    • Cada mes, abastem 1000 clients actius i, en total, atenem 5000 clients (any 2022).
    • La nostra borsa de treball gaudeix, actualment, de més de 10.000 persones registrades.
  • Evidentment, arribar fins aquí ha sigut gràcies a la confiança de tots vosaltres i la perseverança d'un gran equip. Estem molt agraïts!

 

On anem?

  • Ens traslladem a un nou local (no gaire lluny del carrer de la Creu), més gran i més cèntric: al carrer Joan Baptista La Salle 20, entl. Aquest espai ens permetrà treballar eficientment, amb el personal i els espais necessaris. Ens hi trobareu a partir de l'octubre.

 

Estem molt contents i tenim moltes ganes de continuar creixent al vostre costat. Esperem poder-vos rebre al nou local!

ASISGRUP Girona Serveis ASISgran ASISimmo ASISnet ASISrrhh trasllat pròximament


Documents

No hi ha documents a mostrar