Cercar

Blog - Blog

Blog

Com prevenir els refredats i la grip

S’acosten els mesos més freds de l’any i amb ells també arriben els refredats i la grip. Podem fer alguna cosa per evitar-ho? La millor manera de protegir-se i evitar la propagació de la grip és seguir unes bones pràctiques d'higiene.

Aquests són alguns dels hàbits i consells que us recomanem:

 

  • A l’hora de tossir o esternudar, procureu tapar-vos la boca i el nas amb un mocador de paper d’un sol ús i llençar-lo.
  • Renteu-vos les mans amb freqüència amb aigua i sabó o amb un preparat amb alcohol.
  • Manteniu nets els espais on desenvolupeu les vostres activitats diàries i ventileu un mínim de 15 minuts al dia els locals tancats com ara les aules, els despatxos, les zones comunes, etc.
  • A la feina o a les escoles cal netejar i desinfectar regularment amb productes específics el mobiliari i el material que s’utilitzi amb freqüència, es comparteixi o que entri en contacte amb les mans: llapis, taules, teclats d'ordinador, ratolins, etc.

 

Des d'ASISgrup volem tenir cura de la vostra salut i de les persones que us envolten oferint-vos els nostres serveis de Neteja Industrial i Domèstica, que inclouen neteges integrals segons les vostres necessitats i el subministrament de productes d’higiene com dispensadors, dispositius desinfectants, ambientadors i bacteriostàtics automàtics, sabó dermoprotector, emulsions de rentat de mans o tovalloles de paper; que us ajudaran a combatre amb èxit els refredats i la grip aquest hivern.

 

Podeu veure més dels serveis que oferim entrant a la nostra pàgina web!

 

Protocol de Malalties Infeccioses d'ASISgrup: 

PROTOCOL-MALALTIES-INFECCIOSES20151211.pdf


Documents

No hi ha documents a mostrar