Cercar

Blog - Blog

Blog

ASISgrup crea “la teva borsa de treball”

Una potent borsa de treball pensada per a tu

A ASISgrup, aprofitant la nostra experiència en el camp de la gestió, formació i selecció de personal, hem unit forces amb ESOLVO, per crear una de les borses de treball més potents de la província i ara pot ser la teva!

Es tracta d’una eina molt innovadora i adaptable, que ens permet millorar el control i l’agilitat dels processos de selecció, facilitant la cerca i selecció dels perfils més adequats. Una eina que els usuaris podran utilitzar per accedir al seu perfil de treball a través d'un espai web privat (accés mòbil, tauleta o web) on podran mantenir les seves dades sempre al dia.

ASISgrup, a través d’aquest coneixement i aquest programari, vol ser la borsa de treball de qualsevol empresa o entitat que no vulgui o no tingui la capacitat de gestionar-ne una de pròpia. Les empreses o entitats que ho desitgin podran derivar els currículums que els arribin a la nostra plataforma online (que pot ser la seva), mantenint-los ordenats, classificats i fàcilment localitzables. Posteriorment hi podran accedir a través dels serveis de tria de cv (cv bàsic i cv plus) i selecció.

Les primeres entitats interessades

Fruit de la creació d’aquesta borsa de treball, ja s’han posat en marxa les primeres col·laboracions amb entitats interessades.

El procés de selecció de professionals per al sector de l’hostaleria, restauració i turisme presenta una sèrie de reptes i dificultats intrínseques que el fan molt complex. Entitats com l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) o l’Associació Turística d’Apartaments (ATA) es van mostrar interessades en la nostra borsa de treball, ja que hi van veure una oportunitat per donar resposta a les inquietuds dels seus associats a l’hora de buscar personal qualificat per als seus establiments.

D’aquesta manera, mitjançant la signatura de nous convenis o l’ampliació dels ja existents, aquestes entitats i els seus associats poden accedir a una borsa de treball amb perfils específics per al sector.

Una borsa per a tothom

Però les empreses i entitats no son les úniques que es beneficiaran d’aquesta borsa de treball. Per les persones que cerquen feina, aquesta borsa de treball serà un punt centralitzat on presentar la seva candidatura o dipositar el seu currículum mantenint-lo sempre actualitzat i accedint directament al punt final dels processos de selecció, evitant així visites infructuoses a establiments on no hi hagi necessitat de contractació.

Des d’ASISgrup estem convençuts que aquesta borsa de treball serà una eina molt útil per a tots els actors, tant per a empreses o entitats com per a tots aquells en procés de cerca de feina.

Conveni col·laboració acord Borsa de treball borsa



Documents

No hi ha documents a mostrar