Cercar

Blog - Blog

Blog

SETMANA DE LA SALUT MENTAL GIRONA 2016

L'OMS (Organització Mundial de la Salut) estima que aproximadament un 15% de la població pateix o patirà algun trastorn mental al llarg de la seva vida.
L'any 2005, els estats membres de la regió europea de l’OMS, la Comissió Europea i el Consell d'Europa van signar a Hèlsinki la Declaració europea per a la salut mental amb la qual aquesta s'incorpora com a prioritat a l'agenda europea.
 
S’ha avançat feina però encara resta molta per fer i és objecte de tothom.
 
Per aquest motiu, des d’Asisgrup, amb ànim divulgatiu, reivindicatiu i de celebració, volem participar a que una setmana com aquesta sigui revelada. 
Tenint en compte que som “un equip al servei de les persones” i treballem colze a colze amb elles, està en nosaltres aportar el nostre gra de sorra, realitzant el ressò idoni per sensibilitzar i conscienciar a les persones del nostre context més immediat fins a poder arribar a l’entorn més llunyà possible.
 
Asisgrup us desitja bona setmana commemorativa incloent el 10 d’octubre com a dia Mundial de la Salut Mental i us recordem que disposem del servei SAD Intervenció especialitzat amb professionals amb la formació específica per atendre les necessitats que comporten una intervenció amb usuaris afectats de: trastorn mental, trastorns de conducta, persones amb discapacitat intel·lectual o malalties neurològiques concretes.

ASISgran salut mental setmana de la salut mental girona Girona benestar


Documents

No hi ha documents a mostrar