Cercar

Blog - Blog

Blog

Neteja de comunitats de veïns per combatre la Covid-19

La nova normalitat en la que vivim per la pandèmia de la Covid-19, ens obliga a tots a viure seguint una sèrie de mesures de seguretat i higiene en els espais públics, a la feina, a les escoles...

Les principals indicacions des de les autoritats sanitàries per evitar contagis i possibles rebrots són ben conegudes: distanciament social i ús obligatori de la mascareta. Si ens referim als espais públics, la freqüència en la neteja i la desinfecció són l’altre punt de vital importància per protegir-nos.

Les comunitats de veïns, i concretament les seves zones comunes, són uns espais de risc de contagi per la seva confluència de persones.

Seran les pròpies comunitats les encarregades d’elaborar un protocol per a l’ús d’espais comuns i un pla d’acció amb mesures de contenció, tant pel que fa a estructures, veïns i altres usuaris, com els empleats (netejadors, operaris...).

Aquestes són les recomanacions a seguir:

1-Incrementar la freqüència de la neteja i desinfecció d’espais: poms de portes, passamans, porters automàtics, baranes, ascensors, cadires... i tot allò que pugui ser susceptible d’entrar en contacte amb els usuaris.

2-Ús de mascareta obligatori a les zones comunes per tal d’evitar contagis.

3-Ventilació dels espais comuns i d’esbarjo comunitari: portals, escales, replans, lavabos...

4-Mantenir la distància de seguretat d’entre metre i mig i dos metres entre les persones.

5-Ús de l’ascensor de forma individual, pel seu reduït espai que no permetria la distància de seguretat. Podem utilitzar les escales preferentment.

6-Reduir els aforaments en espais tancats.

7-Col·locar cartells informatius visibles explicant les mesures d’higiene i seguretat.

8-Donar informació als veïns de les normes si hi ha canvis segons la situació sanitària.

9-Les reunions de veïns no seran obligatòries fins l’abril de 2020. Es poden celebrar per videoconferència i emetre vots via correu electrònic o correu postal. En cas de celebrar-se presencialment, caldrà mantenir la distància de seguretat, utilitzar mascareta i prendre totes les mesures necessàries.

ASISgrup volem contribuir a la prevenció dels contagis i per això podeu comptar amb el nostre servei de neteja de comunitats, ara més necessari que mai.

Més de 80 comunitats a Girona confien en nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al 972 410 325 o a través del formulari i us informarem.

 

 

 

 

Contractar equip neteja Girona desinfeccio comunitats de veins covid19 coronavirus ASISGRUP mesures contra la covid facility services Girona


Documents

No hi ha documents a mostrar