Cercar

Blog - Blog

Blog

L’estimulació cognitiva: ment en forma a la tercera edat

L’època en la que vivim l’esperança de vida en els països desenvolupats és cada vegada més alta.

L’època en la que vivim l’esperança de vida en els països desenvolupats és cada vegada més alta. Un informe de l’Organització Mundial de la Salut situa Espanya com el cinquè lloc en el món on la gent viu més anys. Ara bé, arribem a la vellesa en les millors condicions tan físiques com mentals?

En l’aspecte fisiològic ja sabem que la bona alimentació i l’exercici físic seran la millor garantia per a una bona salut. Però moltes vegades ens oblidem de l’exercici de la ment! Com qualsevol altre òrgan del cos, el cervell i les seves estructures també es deterioren a mesura que passen els anys, i és durant la vellesa quan poden aparèixer la demència, l’Alzheimer i altres alteracions neurològiques que minven la qualitat de vida de les persones.

És aquí on radica la importància de l’estimulació cognitiva, que ho podríem traduir com l’entrenament de la ment per estimular la memòria, l’atenció, el llenguatge i el càlcul, imprescindibles per a les tasques del nostre dia a dia i la relació amb l’entorn 

ASISgrup treballem perquè mantingueu les vostres capacitats en forma. Per això amb el  nostre servei d’estimulació cognitiva detectem les possibles afeccions, determinem quines són les activitats més adients i fem un pla de treball amb sessions de seguiment. L’objectiu serà retardar l’avançament de les patologies que provoquen el declivi de les capacitats mentals i ajudar a preservar les que no estiguin afectades. Serà de vital importància el treball conjunt també amb els cuidadors i la família, és per això que també els donem a ells formació i eines per dur a terme les activitats.

No dubteu a demanar-nos pressupost o qualsevol informació al nostre web.

 

ASISgran ASISgrup gent gran estimulacio cognitiva tercera edat


Documents

No hi ha documents a mostrar