Cercar

Blog - Blog

Blog

Feina ben feta amb les treballadores de la llar.

Vivim en una societat cada vegada més envellida, i en la que la dona està plenament integrada al món laboral. Amb aquests context, a diferència de dècades passades, la figura de la treballadora de la llar es fa  indispensable en moltes famílies del nostre país, per a respondre a necessitats domèstiques, personals i socials. I és que les xifres evidencien aquest fet: fins a 70.000 treballadores de la llar estan en actiu a  Catalunya actualment!

A ASISgrup, sempre pendents de l’atenció i el benestar de les persones, hem posat al vostre abast aquest servei des de 2012, tramitant fins a 800 altes (200 treballadors i treballadores donats d’alta enguany).

Ens ocupem de la selecció de personal per a cobrir jornades parcials o molt àmplies, de la seva alta a la seguretat social, la tramitació del contracte, assessorament i gestió laboral. A més, fem un seguiment periòdic del servei i la relació de la persona contractada amb la família.

Més de 700 famílies han confiat en ASISgrup per tramitar l’alta d’una treballadora de la llar. Teniu la possibilitat de contractar online o bé, posar-vos en contacte amb nosaltres al 972 410 325 o a través del nostre formulari.

sociosanitari Contractar equip neteja Girona ASISgrup gent gran treballadora de la llar contractacio benestar


Documents

No hi ha documents a mostrar