Cercar

Blog - Blog

Blog

Facility Services: al servei de la teva empresa

“Una persona ha de fixar els seus objectius quan abans millor
i dedicar-hi tota la seva energia i talent”.
Walt Disney.

Al nostre voltant existeixen centenars d’empreses, i només en el que es tarda a llegir aquest article, se n'hauran creat moltes més. Totes elles, per diferents que siguin, tenen un objectiu comú: produir béns o serveis per obtenir-ne beneficis.
Ara bé, perquè això es compleixi faran falta coneixement, treball i bona gestió. I és precisament aquest treball i aquesta gestió el què haurà d’estar molt ben enfocat, evitant que res alteri la seva eficiència. Dit amb altres paraules, l’empresa ha d’estar concentrada en fer allò que millor sap fer. La resta, els serveis generals per exemple, també molt importants perquè l’empresa funcioni, millor deixar-ho en mans d’un proveïdor de confiança. Si aquest ofereix diferents serveis especialitzats, doncs molt millor! Aquí entra la figura del Facility Services.

Però, què és són els Facility Services?

Són empreses que ofereixen serveis integrals i auxiliars a les empreses: manteniment, neteja, càterings, recursos humans... Serveis que són secundaris a l’activitat que pugui desenvolupar un negoci però que són essencials perquè aquest funcioni.
El Facility Services permeten a les empreses l’externalització, aportant avantatges com:

1- Existència d’un únic interlocutor per a cobrir els diferents serveis que necessita.
2- Reducció de costos.
3- Tècnics formats en diferents especialitats
4- Possibilitat de cobrir baixes amb rapidesa

ASISgrup som una empresa gironina Facility Services especialitzada en 4 sectors de serveis:
· Atenció sociosanitària (ASISgran): Atenció i assessorament sociosanitari a les persones amb manca d’autonomia
· Neteja industrial i domèstica (ASISnet): Serveis de neteja, tractaments i solucions perquè cada espai ofereixi la millor imatge.
· Recursos Humans (ASISrrhh): Formació, selecció de personal i borsa de treball. També gestió i assessorament laboral del personal contractat.
· Gestió patrimonial (ASISimmo): Reparacions, incidències, adequació d’immobles i servei de gestió i suport patrimonial.

                                             Un equip al serveis de persones!

Oferim un servei proper, una resposta immediata i un tracte personalitzat adaptant-nos en tot moment a les necessitats de cada empresa. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon al 972 410 325 o a través del nostre formulari i ens posarem a treballar.

facility services serveis generals girona subcontractar neteja manteniment neteja empreses externalitzacio neteja girona servei neteja girona recursos humans girona borsa de treball girona


Documents

No hi ha documents a mostrar