Cercar

Blog - ASISgran

ASISgran

Els múltiples beneficis de l'assistència domiciliària

Moltes persones, amb el pas dels anys i la deterioració de la salut, deixen de ser autònoms per a fer les tasques diàries, o simplement emmalalteixen i necessiten cures habituals. Els seus familiars decideixen ingressar-los en residències geriàtriques o centres mèdics especialitzats, quan, pràcticament en la totalitat dels casos, poden ser tractats a la seva llar, en el seu entorn, mitjançant els Serveis d'Atenció Domiciliària (SAD).

No només les persones grans poden beneficiar-se dels Serveis d'Atenció Domiciliària, sinó que malalts o dependents de qualsevol edat, també poden.

 

QUINS BENEFICIS OFEREIXEN ELS SERVEIS D'ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA (SAD)?

 

Perquè la persona gran o dependent se senti a gust a la seva llar, és bàsic aportar-li una mescla de proximitat familiar amb serveis professionals, aconseguint així el major benestar possible tant per la persona com per a la seva família.

Atenció individualitzada: al ser tractat en la seva pròpia casa i de forma personalitzada, el professional sanitari s'ocupa en exclusiva del pacient, podent dedicar tot el seu esforç i coneixements a un sol pacient.

Rapidesa i facilitat en la recuperació: les malalties reversibles es recuperen més ràpidament si el dependent es troba a la seva llar, ja que es troba en el seu entorn aportant-li una gran dosi de positivitat psicològica.

Creació de rutines: certes malalties necessiten realitzar moviments diaris, tant per a millorar la salut com per a mantenir-se actius i independents. Amb un professional a la llar, es garanteix que tingui una total disponibilitat per a fer aquestes activitats i no estar pendent de si aquest dia pot o no poden atendre a la persona gran.

 

Estada en la llar: el trasllat a un hospital o residència fa que la persona se senti fora del seu entorn i insegur, creant-se problemes psicològics que empitjoren la seva salut. Això permet una millora en la comunicació entre el pacient i el professional, ja que s'estableix un vincle molt més pròxim i humà.

Ús de noves tecnologies: l'avanç en la tecnologia fa que la teleassistència sigui molt més fàcil i eficaç, les persones grans poden estar comunicades amb el món a través d'internet o amb telèfons intel·ligents intuïtius.

En definitiva, els Serveis d'Assistència Domiciliària busquen recompensar tot el que les persones grans s'han guanyat al llarg de la seva vida, continuar independents i fent el que vulguin i quan vulguin, romanent en la seva pròpia llar amb total llibertat.

ASISGRUP ASISgran Ajuda Gent gran Gent Gran Persones internes SAD benestar i família beneficis


Documents

No hi ha documents a mostrar