Cercar

Blog - Blog

Blog

Com poden ajudar-nos els aparells de teleassistència?

Sovint, hi ha persones grans que passen moltes hores, o la totalitat del dia, soles als seus domicilis i necessiten una seguretat addicional per ser atesos les 24 hores del dia, en cas de qualsevol emergència. A ASISgrup volem ajudar-te en aquesta situació mitjançant la Teleassistència a Domicili (TAD). A continuació et resolem els dubtes més habituals sobre aquest servei, que amb nosaltres el pots tenir des de tan sols 19,95€ al mes, iva inclòs*.

T’atenem des de #Girona

Quin és el millor moment per instal·lar una Teleassistència a Domicili d’ASISgrup (TAD?)

En cada cas pot variar la introducció d’aquest servei. Normalment es porta a terme en el moment en què es necessita una major supervisió o bé volem incrementar la seguretat. Per exemple, en cas d’haver patit una caiguda recentment, per una desorientació, després d’una hospitalització...

Estic pensant en posar-li un equip de TAD al meu pare, és bon moment?

Com totes les coses noves, cal explicar-li bé la situació a les persones implicades i fer-los partícips en tot moment. Si la persona comparteix o accepta els serveis sempre n’obtindrem un millor resultat. Moltes vegades ens cal fer pedagogia per superar la resistència inicial.

Per a qui pot ser útil un equip de Teleassistència?

Ens pot ser de molta utilitat per aquelles persones que passen moltes hores sense companyia, que viuen soles o aquelles que pateixen dependència i tenen disminuïda la seva autonomia.

Avantatges d'un equip Teleassistència?

Els avantatges són múltiples i en detallem alguns:

  • Donar-te suport en cas de patir un accident dins o fora del domicili.
  • Suport i activació de derivació en cas d’un incendi o robatori.
  • Acompanyament en casos de soledat: es truca per veure com està l’usuari.

Per què un servei de TAD?

Perquè permet allargar la nostra estada a casa, tot i patir alguna dependència o que estiguem sols. És el complement ideal per al nostre servei de SAD.

Complement d’un Servei d’Atenció Domiciliària o eina de SEGURETAT DIRECTA

  • EM SENTO ACOMPANYADA
    En aquelles hores en que la meva família marxa de casa i es queda buida, em quedo sol/a i em trobo malament o pateixo una caiguda, tindré l’assistència que necessito amb la màxima diligència.
  • EM SENTO SEGURA
    Si sento sorolls a casa, em poden enviar la policia i vetllar per la meva seguretat.
  • EM SENTO TRANQUIL·LA
    Si la meva cuina té una pèrdua de gas o hi ha un incendi, s’activarà sol el sistema d’alarma i m’enviaran el bombers per rescatar-me.
  • EM SENTO ATESA
    Quan les meves cames fallin i no sigui a temps d’agafar-me per no caure, el meu penjoll avisarà al servei d’urgències.

Amb ASISgrup, per tan sols 19,95€ al mes (*) pots disposar d’un servei de qualitat, atès per professionals ubicats a Girona. Sense cost d’instal·lació, professionals de l’àrea social vindran al teu domicili i s’ocuparan de tot. L’empresa gestora és una de les més potents del sector i disposa dels aparells més fiables del mercat.

Truca’ns i informa-te’n!

(*) tarifa 2018

 

 


Documents

No hi ha documents a mostrar