Cercar

Blog - Blog

Blog

Com podem adaptar les celebracions de Nadal a la vellesa?

S’acosten les festes de Nadal i, amb elles, les retrobades familiars. És tradició anar a casa els avis, sogres o tiets, que s’encarreguen de tenir la casa i els àpats a punt per a tota la família. Malgrat que segur que estan contents d’acollir-nos i gaudir de la nostra companyia, els pot suposar un sobreesforç físic. Ho fan molt a gust però, sovint, pot acabar portant conseqüències com ara fatiga, estrès, etc. Els anys passen per a tothom i, a vegades, tot aquest moviment logístic fa adonar-nos que necessiten una petita ajuda per alleugerir-los la feina.

Aquest suport podria arribar mitjançant la incorporació d’una treballadora de la llar durant unes hores al dia per millorar la integració de les persones grans en aquesta etapa vital, canviant certes dinàmiques com la neteja i les tasques de la casa. Aquests dies en què hi ha més activitat a casa seva pot ser un bon inici per seguir gaudint de la vellesa adaptada al seu estat.

Aquest pas requereix molt de tacte per no donar la sensació que els estem dient que ja no són útils, sinó que el que volem és millorar la seva autonomia personal. Ells poden seguir organitzant-ho tot, però les feines més feixugues com deixar la casa a punt les pot portar a terme algú altre perquè puguin guardar l’energia per rebre i atendre els convidats.

A ASISgrup oferim aquest servei adaptant-nos a les necessitats de cadascú. Perquè, en el dia a dia, un suport en la organització de la casa pot ser clau per millorar de la qualitat de vida.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per demanar més informació al telèfon 972 410 325, via mail a serveis@asisgrup.com o a través del nostre formulari.

treballadora de la llar nadal ajuda gent gran SOCIOSANITARI ASISGRUP


Documents

No hi ha documents a mostrar