Cercar

Blog - Blog

Blog

Beneficis del servei d'atenció a domicili per a persones grans

L'arribada de la vellesa sol venir acompanyada de certs efectes col·laterals que no sempre s'havien contemplat amb prou previsió, com pot ser la manca d'autonomia en les activitats diàries.
De sobte, els nostres pares, tiets o avis ja no realitzen les tasques quotidianes amb la facilitat i tranquil·litat amb què solien fer-ho i nosaltres no disposem del temps suficient per ajudar-los. És aleshores quan ens plantegem seriosament què fer per garantir la seva salut i la seva integritat. Podem pensar en traslladar-los a una residència, plantejament que pot suscitar molts dubtes ja que significa treure'ls de casa seva, deixar-los en mans d'una entitat externa, amb horaris i normatives més estrictes, etc.

Una altra opció és pensar en contractar un servei d'Assistència a la Persona mitjançant el qual un cuidador es desplaça fins al domicili per ajudar-los en les Activitats de la Vida Diària (AVD): vestir-se, aixecar-se del llit, cures, àpats, higiene, medicació, compres...
Aquesta opció té una sèrie de beneficis concrets tant per a la persona gran com per a la seva família:

Companyia: el cuidador pot arribar a esdevenir una persona molt propera amb qui es creï un vincle d'amistat de manera que s'evita el gran problema de la solitud durant la vellesa.
Millora de l'estat anímic: la visita regular d'una persona que els cuida, es pot convertir en una cosa molt esperada, una diversió diària, un moment de socialització, conversa...
Acompanyament en les sortides fora de casa: sabent que surten acompanyats i que sempre hi haurà algú per evitar caigudes o ensurts ens aportarà tranquil·litat.
Supervisió de la presa de medicaments: els medicaments s'han de prendre en una dosi i en uns horaris concrets. Per això un cuidador pot ajudar a la persona gran a seguir les pautes mèdiques correctament.
Millora de la qualitat de vida del grup familiar: si sabem que la persona estimada està ben cuidada, guanyarem en tranquil·litat, no patirem pensant que potser es fa mal estant sola a casa, o quan surt al carrer, que no s'equivoca amb la medicació o que no se sent sola.

Un cop coneguts aquests beneficis, a ASISgrup podem gestionar la selecció d’un cuidador/a perquè el vostre familiar rebi la millor atenció a casa seva.

tercera edat atencio domicili facilty services Contractar equip neteja Girona assitencia llar


Documents

No hi ha documents a mostrar