Cercar

Blog - Blog

Blog

Beneficis de contractar un SAD

“Delegar és possible, no estàs sol/a"

 

Els nostres éssers estimats més longeus o menys autònoms, necessiten l’atenció i l’ajuda de la família. Tanmateix, potser no podem estar amb ells tot el temps que precisen o no disposem de les eines per atendre’ls.

Per tant, contractar el Servei d’Atenció a Domicili (SAD) és necessari per garantir la cura contínua i professional dels nostres.

Quins beneficis suposa?

  •        Atenció Personal

El cuidador/a s’encarregarà d’atendre totes les necessitats personals del teu ésser estimat. Així mateix, els nostres professionals estan plenament capacitats per resoldre qualsevol situació quotidiana.

Escoltarem cada cas concret i seleccionarem al cuidador/a que s’acobli més bé als requisits tècnics i emocionals.

 

  •        Supervisió de medicaments

A certa edat o en determinades circumstàncies, els fàrmacs formen part de la rutina. El cuidador/a procurarà que la persona prengui la medecina correctament, respectant-ne l’hora i la quantitat.

 

  •        Millora en qualitat de vida

Un cuidador/a té un impacte molt positiu en l’estat d’ànim de la persona a la que cuida. Contractar un SAD no només millorar l’experiència de vida de la persona cuidada, també millora la qualitat de vida de la família, ja que els ofereix espai i tranquil·litat.

 

  •        Comoditat a la llar

Segons una enquesta del Ministeri de Sanitat, Serveis i Igualtat, el 87% de les persones grans prefereixen viure al seu propi domicili. Per tant, contractar un SAD sempre és millor que ingressar a un centre.

 

 

Asisgran salut tercera edat discapacitat SAD


Documents

No hi ha documents a mostrar