Cercar

Blog - Blog

Blog

Càritas i Asisgrup signen un acord per potenciar l’ocupabilitat de persones vulnerables amb Incorpora de Fundació “la Caixa”

Càritas Diocesana de Girona ha signat conveni de col·laboració amb Asisgrup, una empresa dedicada a l’atenció sociosanitària, la neteja industrial i domèstica, gestió, formació i selecció, i gestió patrimonial, en el marc del programa d’inserció sociolaboral Incorpora, impulsat per la Fundació “la Caixa”.

La formalització de l’acord amb Asisgrup va tenir lloc a seu social de l’empresa i va comptar amb la presència del CEO d’Asisgrup, Carles Martin, la seva Consellera Delegada, Anna Sanahuja; la directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, i representants del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa” a Girona.

Acords en pro de la inserció laboral

L’acord té com a fi impulsar l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social i reforçar les polítiques de responsabilitat social corporativa de l’empresa participant.

Per una part, Càritas Diocesana de Girona, juntament amb la resta d’entitats del Grup Incorpora Girona, es compromet a oferir perfils adequats a cada demanda de personal que es faci des de l’empresa adherida al programa Incorpora, així com a realitzar un seguiment després de la incorporació del treballador.

L’empresa, per la seva part, acorda informar al programa d’inserció laboral de totes les vacants que puguin sorgir amb l’objectiu de cobrir-les amb persones procedents del programa Incorpora que tinguin especials dificultats per trobar feina.

La formalització d’una relació que ja ha donat fruits

L’acord amb Asisgrup formalitza la relació ja existent del programa d’inserció laboral amb l’empresa, amb la qual ja col·laborava des de fa un temps per contractar persones en risc d’exclusió social. A més, gràcies a les impressions que l’empresa ha anat transmetent als professionals Incorpora, s’han millorat els processos de selecció i el seguiment posterior dels treballadors.

El programa Incorpora, impulsat per la Fundació “la Caixa” desde 2006 a Girona, ha col·laborat, en el que portem d’any, amb 268 empreses que han facilitat, juntament amb el suport de les 12 entitats que integren el grup, 665 insercions laborals de persones en situació o risc d’exclusió social.

caritas girona inserció recursos humans la caixa borsa de treball


Documents

No hi ha documents a mostrar